Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Ivaně vjela dodávka do skupiny středoškoláků, jedna dívka zemřela

Sedmatřicetiletý řidič dodávky dnes okolo šestnácté hodiny vjel nedaleko Ivaně u Novomlýnské nádrže do skupiny dvaceti středoškoláků. Došlo k pěti zraněním, jedna sražená dívka bohužel přes snahu záchranářů svým zraněním podlehla. Podle prvotních informací od policie muž nebyl pod vlivem alkoholu ani drog.

Z pěti zraněných je podle mluvčí Fakultní nemocnice v Brně jedno dítě těžce zraněné ale ve stabilizovaném stavu. Další těžce zraněný středoškolák zůstává v nemocnici, tři již byli propuštěni domů. Zranění, kterým bylo všem kolem sedmnácti let, transportovaly do nemocnice sanitky a vrtulník. Nezraněných dětí se ujal psycholog.

K nehodě došlo v mírné pravotočivé zatáčce směrem k obci Ivaň. Policie zatím nechce komentovat příčiny nehody nebo případnou rychlou jízdu Volkswagenu. Další informace poskytne až po výslechu muže, který seděl za volantem. Dodávka patří nedalekému Aqualandu Moravia. Ten provozuje kyvadlovou dopravu mezi nádražím Vranovice a akvaparkem a obec Ivaň je na této trase. 

Místo události:

Štítky nehoda, dodávka, děti, ivaň, brno, pasohlávky, úraz, Vodní dílo Nové Mlýny, Fakultní nemocnice Brno, Volkswagen, Aqualand Moravia, Vranovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Ivaně vjela dodávka do skupiny středoškoláků, jedna dívka zemřela  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.