Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníka nařkl z opilosti, sám nadýchal přes jedno promile

Hlasitou hudbu si v noci na úterý pouštěl ve svém bytě ve Wollmanově ulici v brněnské Bystrci devatenáctiletý mladík. Protože hluk obtěžoval sousedy, zavolali na něj strážníky.

Muž hlídce přiznal, že má rámus na svědomí. Protože odmítal záležitost projednat na místě, poučili ho strážníci o předání případu ke správnímu orgánu. „Za několik minut mladík volal na tísňovou linku, kde tvrdil, že jeden ze členů hlídky byl podnapilý a že se jej městští policisté pokusili fyzicky napadnout,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Na místo se tedy vydala hlídka z Inspekce ředitele. „Bezprostředně po jejím příjezdu muž přiznal, že si útok vymyslel,“ sdělil mluvčí.

Inspektoři prověřili i nařčení z opilosti. „Dechová zkouška prokázala u strážníků nulové hodnoty alkoholu. Zato mladík nadýchal přes jedno promile,“ informoval Ghanem.

Muž je nyní podezřelý i ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. „Hlídka předala případ přestupkové komisi,“ dodal Ghanem.

Místo události:

Autoři

Štítky opilec, wollmanova, Bystrc, strážníci, zprávy, krimi, brno, 2014

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníka nařkl z opilosti, sám nadýchal přes jedno promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.