Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sprejer se schovával v křoví, strážníkům neunikl

V noci na dnešek, krátce před druhou hodinou ranní, obdržela telefonní linka 156 hlášení o novém díle sprejera na budově filozofické fakulty Masarykovy univerzity v ulici Arne Nováka. V Grohově ulici si pak hlídka všimla prchajícího mladíka a kontaktovala Jednotku operativního zásahu, která byla nedaleko na kontrole centra města.

Strážníci se vydali směrem k Obilnímu trhu, aby jedenadvacetiletému "umělci" odřízli cestu. To se jim podařilo, sprejera skutečně zahlédli jak se snaží schovat v křoví přímo před porodnicí. Ten po zjištění, že nemá cenu utíkat, na výzvu k zastavení uposlechl a k posprejování fasády univerzity se přiznal.

"Hlídky pak v okolí našly několik odhozených sprejů stejných barev jako na stěně, a zdokumentovaly více než pět a půl metru široký a přes dva metry vysoký výtvor,"  sdělil mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Mladíka si převzali státní policisté s podezřením na spáchání trestného činu.

Štítky sprejer, grafitti, brno, univerzita, arne nováka, obilní trh, křoví, městská policie, strážníci, Masarykova univerzita, Arne Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sprejer se schovával v křoví, strážníkům neunikl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.