Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovák v brněnských restauracích plánoval velké večírky, nezaplatil ani za sebe

Královopolští policisté jsou v těchto dnech zaměstnáni hledáním dalších restaurací, které napálil vychytralý Slovák. Restaurační zařízení navštěvoval s historkou, že chystá velkou oslavu nebo svatbu a hodlá utratit velké peníze. Při domlouvání detailů pil alkohol a jedl, nikdy však nezaplatil. Nechal za sebou osm napálených restauratérů.

Například v restauraci v ulici Purkyňově si objednal akci, kdy náklady měly činit šest tisíc euro. Během domlouvání detailů si mladík objednal a konzumoval alkohol i nějaké jídlo. S obsluhou se následně domluvil, že hned druhý den přijde zaplatit jak útratu bezmála tisíc korun, tak i zálohu dva tisíce euro, ovšem v podniku se již neukázal," popsala způsob "práce" dvaadvacetiletého Slováka mluvčí policie Andrea Straková.

Za uplynulé tři týdny takto napálil hned osm podniků, ale policie předpokládá, že poškozených může být i více. Celková škoda nakonec není tak vysoká, kriminalisté ji zatím vyčíslili na tři tisíce korun.

K dopadení muže pomohl jeho podrobný popis. "Všichni mimo jiné uvedli, že mladík měl kolem krku šátek tzv. Palestina," doplnila Straková. Mladíka nakonec dopadl v minulém týdnu policista v civilu v Lužánecké ulici.

Policie nyní vyzývá další případné poškozené, aby kontaktovali linku 158 nebo navštívili své obvodní oddělení policie.

Štítky restaurace, nezaplacené, placení, slovák, brno, útrata, policie, Palestina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovák v brněnských restauracích plánoval velké večírky, nezaplatil ani za sebe  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.