Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič audi vážně zranil pracovníky u silnice, od nehody utekl

V úterý dopoledne došlo na obchvatu Pohořelic k těžké nehodě osobního auta a stojící dodávky. Do Fordu Transit, který řádně označený stál u krajnice, narazilo kličkující a nebezpečně jedoucí stříbrné Audi A3. Neznámý řidič od nehody utekl a zanechal za sebou dva těžce zraněné muže, jednoho dokonce s amputovanými nohami.

Osobní automobil Audi s registrační značkou 9B2 92 58 se podle svědků před nehodou pohyboval velmi podezřele a nebezpečně. Dodávku zaparkovali na krajnici dva pracovníci upravující reklamní poutač. Osmpadesátiletého muže audi přimáčklo na odstavený transit, čímž došlo k okamžité amputaci obou nohou, mladšího šestačtyřicetiletého náraz odhodil daleko do příkopu. I jeho zranění jsou vážná.

"Viník z místa nehody, aniž by zavolal pomoc či ji poskytl, okamžitě utekl," řekl mluvčí policie Bohumil Malášek. Kriminalisté teď pátrají po asi třicetiletém sto osmdesát centimetrů vysokém řidiči, který byl oblečen pouze do krátkých kalhot.

Pokud máte informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte prosím linku 158. 

Štítky nehoda, Pohořelice, zranění, řidič, utekl, Audi, ford, transit, vážná, brno, policie, hledání, havárie, Audi A3, Ford Transit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič audi vážně zranil pracovníky u silnice, od nehody utekl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.