Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pozorné pošťačky zachránily důchodkyni před okradením

Duchapřítomnost a všímavost prokázal dnes dopoledne personál pošty v Černých Polích. Zaměstnankyně si všimly podezřelého páru, který si vytipoval špatně pohyblivou penzistku, která si na přepážce vybírala peníze. Dvojice ženu sledovala a jen díky zásahu pošťačky, která vyběhla ven a důchodkyni varovala, nedošlo k jejímu okradení.

Pracovnice za přepážkami si dnes všimly dvojice, která na pobočce mezi zákazníky strávila mnoho času, ale po celou dobu se nezajímala o žádné služby. Muž a žena se prý potom znenadání odebrali k odchodu až ve chvíli, kdy si špatně pohyblivá penzistka s berlemi vyzvedla důchod a vyšla z pobočky ven do Zemědělské ulice.

Pár ji údajně velmi nápadně sledoval, a tak jedna z pošťaček vyběhla ven, aby důchodkyni varovala. V tu chvíli podezřelí utekli a ztratili se v místních uličkách. Zaměstnanci pošty zavolali na linku 156 a operační středisko poslalo k pobočce hlídku Jednotky operativního zásahu. Strážníci prohledali okolí, oslovili svědky a popis podezřelých i celé události postoupili státním policistům.

Důchodkyni o berlích strážníci pro jistotu doprovodili až domů.

Štítky pošta, důchodkyně, seniorka, brno, přepadení, zabránily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozorné pošťačky zachránily důchodkyni před okradením  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.