Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie zadržela jedenáctičlenný gang vyrábějící pervitin

Policie odhalila jedenáctičlenný gang, jehož členové jsou podezřelí z výroby pervitinu v Blansku. Při domovních prohlídkách našli kriminalisté čtyři laboratoře na výrobu této tvrdé drogy i s větším množstvím chemikálií. Dnes to řekla mluvčí policie Iva Šebková. Zadrženým hrozí až deset let vězení. Policisté u nich našli i kradené věci.

Policie zatím neupřesnila, jak dlouho gang pervitin vyráběl a kolik mohl na jeho prodeji vydělat. "Pervitin připravovali ve čtyřech bytech na různých místech města, ale také v jednom z domků," uvedla mluvčí. Při zatýkání členů gangu pomáhali kriminalistům pracovníci jihomoravské zásahové jednotky.

V bytech se kromě pervitinu našly i anabolické steroidy. Mimo toho v nich byly uskladněny i věci, které členové gangu podle policie ukradli; například tři jízdní kola a souprava bicích nástrojů.

Tři ze zadržených jsou ve vazbě. Jde o dva muže ve věku 26 a 28 let a o třiadvacetiletou ženu. "Na objasňování případu policie dále pracuje," dodala mluvčí.

Zdroj ČTK

Štítky pervitin, vaření, laboratoř, gang, Blansko, policie, Brno, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zadržela jedenáctičlenný gang vyrábějící pervitin  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.