Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá svědky vážné nehody nákladního auta a chodce

Vážným zraněním chodce skončil střet nákladního automobilu a muže na přechodu. K nehodě došlo na křižovatce Gajdošovy a Táborské ulice v pátek v půl páté ráno. Křižovatka v tu dobu nebyla řízena světelnou signalizací, pouze na ní blikala žlutá světla.

"Chodec přecházel přes komunikaci a řidič nákladního auta ho zřejmě včas nezaregistroval a nestihl tak střet odvrátit," řekla mluvčí policie Petra Vedrová. Chodec bohužel utrpěl těžká zranění, se kterými byl převezen na urgentní příjem Bohunické nemocnice. "Dechová zkouška u řidiče nákladního auta požití alkoholu před jízdou neprokázala," dodala Vedrová.

Přesné příčiny nehody dále řeší dopravní policisté a o doplnění informací žádají případné svědky střetu. Jakékoli informace k nehodě mohou lidé volat na bezplatnou linku 158.

Štítky policie, nehoda, nákladní auto, gajdošova, táborská, chodec, zranění, svědkové, nákladní automobil, havárie, Nemocnice Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky vážné nehody nákladního auta a chodce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.