Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pod září ohňostroje se na Přehradě porvali dva muži o dívku

Celých 170 tisíc diváků přilákal sobotní soutěžní ohňostroj na Brněnské přehradě a že se mezi nimi našli pouze dva narušitelé veřejného pořádku je možné brát jako úspěch. Dva devatenáctiletí muži se do sebe pustili z romantických příčin - ze sporu o osmnáctiletou dívku.

"Strážníci uviděli, že údajný agresor, který později nadýchal 1,26 promile, vahou svého těla brání druhému muži v aktivním pohybu," uvedl mluvčí městské policie Pavel Šoba. Strážníkům se podařilo vyhrocenou situaci uklidnit a celý incident se podařilo urovnat dříve, než si sokové způsobili nějaké zranění. 

Při rvačce si mladíci pouze poškodili osobní věci. Jeden si postěžoval, že má poškozený mobil, druhý pak dioptrické brýle. Škodu pak oba svorně odhadli na čtyři tisíce korun. 

"Strážníci získali výpovědi svědků a případ předali správnímu orgánu, kde se oba muži budou zodpovídat z přestupku proti občanskému soužití a z přestupku proti majetku," doplnil Šoba.

Štítky ohňostroj, ignis brunensis, přehrada, prýgl, rvačka, muži, městská policie, brno, Brněnská přehrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod září ohňostroje se na Přehradě porvali dva muži o dívku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.