Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý mladík si zavolal policisty, chtěl s nimi závodit v autě

Těžko uvěřitelnou událost zažilo noční Brno. Dnes krátce po půlnoci policisté zastavili mladíka s vozem Fiat Punto. Řidič vozidla nadýchal téměř dvě promile, lékařské vyšetření nežádal a po převzetí předvolání z obvodního oddělení, odevzdal řidičský průkaz a odešel. Kolem třetí hodiny však policisté na tísňové lince obdrželi vzkaz, že šestadvacetiletý muž čeká v autě na Maloměřickém mostě a chce s policisty závodit.

"Na místo vyjeli policisté v civilu situaci prověřit, ovšem s negativním výsledkem," řekla mluvčí policie Andrea Straková. "Za půl hodiny ovšem policisté na operačním středisku přijali další oznámení, že v ulici Běhounské řidič ve vozidle Fiat Punto úmyslně naboural do zaparkovaného policejního vozidla a vzápětí ještě čelně narazil do projíždějící hlídky strážníků Městské policie," dodala Straková. Oba strážníci skončili v nemocnici.

Policisté mladíka na místě zadrželi a tentokrát putoval rovnou do policejní cely. Celou událost si převzala kriminální policie a s největší pravděpodobností mladík bude čelit podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a násilí proti úřední osobě.

Štítky mladík, Brno, msta, havárie, alkohol, policie, městská policie, strážníci, srážka, Fiat Punto, Silniční most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík si zavolal policisty, chtěl s nimi závodit v autě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.