Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na ubytovně na Palackého třídě měla být bomba, nejezdily ani tramvaje

Ve středu odpoledne zavolala neznámá žena na linku 158, že je v ubytovně na Palackého třídě bomba. Policisté ihned vyrazili na místo, z budovy evakuovali sedm lidí a zastavili veškerou dopravu v blízkosti ubytovny. Již v tu chvíli však měli vytipovaného pachatele.

"Do akce se zapojilo celkem 14 policistů včetně psovoda. Prohlídka objektu byla ukončena zhruba po hodině a ani služební pes žádnou bombu nenašel," sdělil mluvčí policie Pavel Šváb. "Záhy jsme vytipovali podezřelou dvojici, která před nějakou dobou musela ubytovnu opustit. Když jsme zjistili, že rodiče podezřelé ženy bydlí nedaleko veřejného telefonního automatu, odkud anonym volal, měli jsme téměř vyhráno," popsal vyšetřování Šváb.

Žena byla po zákazu pobytu na ubytovně nucena přespávat v přístřešku uprostřed lesíku, kde ji také v pátek nalezli policisté. Žena kriminalistům přiznala, že s druhem o anonymní výhružce uvažovali a následující den pod vlivem alkoholu také telefonát realizovali. 

Shodou okolností pomsta ženy upozornila na fakt, že majitel provozuje ubytovnu neoprávněně a kromě nezaviněné evakuace bude muset vysvětlovat policistům své podnikání.

Ženě hrozí za neuvážené jednání tříletý pobyt za mřížemi.

Štítky ubytovna, brno, palackého třída, bomba, anonym, telefonát, žena, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na ubytovně na Palackého třídě měla být bomba, nejezdily ani tramvaje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.