Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž v Maloměřicích uhodil těhotnou ženu, pak se dal na útěk

V poutech brněnských strážníků skončil včera večer muž, který se údajně nevybíravě choval ke své těhotné známé. Osmadvacetiletá žena zatelefonovala na linku 156 z Maloměřic a postěžovala si, že se k ní do domu vloudil její bývalý partner. Když ho hned nato vyprovázela ven, jeho třiatřicetiletý kamarád čekající na ulici ji prý udeřil do obličeje.

Strážníci zastihli celou trojici ještě před domem a ze všeho nejdříve se ujistili, že žena není zraněná. Oba muži se strážníky nejprve hovořili a všechna nařčení odmítali.

Zřejmě černé svědomí však zapůsobilo a muž se znenadání dal na útěk a nereagoval ani na zákonné výzvy. Jeden ze členů hlídky ho proto s použitím donucovacích prostředků zastavil, a vzhledem k jeho agresivitě mu nasadil pouta. 

Případem se bude zabývat přestupková komise pro podezření z přestupku proti občanskému soužití a pro neuposlechnutí výzvy i z přestupku proti veřejnému pořádku.

Štítky muž, násilí, těhotná, Maloměřice, brno, městská policie, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Maloměřicích uhodil těhotnou ženu, pak se dal na útěk  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.