Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž omylem zničil mladíkům lístky na Landu, ti ho zbili

Kriminalisté z Bystrce v těchto dnech řeší drsné vyřizování účtů mezi třemi muži. Již v minulém roce dvěma devatenáctiletým mladíkům známý omylem zničil vstupenky na koncert Daniela Landy. Poškození se domáhali náhrady škody a přestože muž zaplatil, dvakrát jej surově zbili.

Sedmatřicetiletý muž při první návštěvě mladíků nedisponoval požadovanou sumou 1700 korun. Nezvaná návštěva mu začala vyhrožovat a pěstmi jej napadla. Nakonec se muži domluvili, že dluh vyřídí následující den a k částce přidají dalších tři sta korun. 

Druhý den skutečně muž za doprovodu svých "věřitelů" vyzvedl požadované peníze na poště a předal jim je. V tu chvíli určitě nepočítal s tím, že jej hned další den muži znovu navštíví a brutálně fyzicky napadnou. "Zranění si tentokrát vyžádalo i lékařské ošetření. Mladíci si tak za své jednání vysloužili trestní stíhání," uvedla mluvčí policie Andrea Straková.

Za výtržnictví, porušování domovní svobody, vydírání a ublížení na zdraví agresivní dvojici hrozí až pět let odnětí svobody.

Štítky vstupenky, lístky, landa, koncert, muži, násilí, peníze, dluh, brno, policie, Daniel Landa, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž omylem zničil mladíkům lístky na Landu, ti ho zbili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.