Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Fanoušek bojových sportů v opilosti ukousl kemovi v Brně kus nosu

BRNO - Neobvyklé vyústění mělo v Brně kamarádské postrkování dvou opilých mužů, přičemž jeden druhému nakonec ukousl část nosu. Pětatřicetiletý poškozený skončil v nemocnici, informovala v pondělí brněnská policejní mluvčí Andrea Straková.

Případ se stal během minulého týdne v Přístavní ulici. "Pětatřicetiletý muž zašel s kamarádem na pivo. Celý večer se dobře bavili, ale vše se zvrhlo při cestě domů. Známý měl zálibu v bojových sportech, a tak začal okolo muže poskakovat a několikrát jej vyzval na souboj," řekla Straková.

Po odmítnutí bojovník kamaráda chytil za ruku a kousl ho do prstu, čímž si vykoledoval ránu pěstí. "Z místa utekl, ale později zezadu na známého skočil, povalil ho na zem a kousl ho do nosu natolik, že mu část odtrhl," popsala Straková.

Podle ní si poškozený ránu ihned zakryl trikem, zatímco útočník začal hystericky křičet, plakat a bít se do hlavy s výčitkami. "Zraněný skončil v nemocnici a podstoupil plastickou operaci. Podezřelý zatím nebyl obviněný, ale pravděpodobně se bude zpovídat z ublížení na zdraví," dodala.

Napsala: Lenka Horáková, Mediafax

Štítky Brno, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušek bojových sportů v opilosti ukousl kemovi v Brně kus nosu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.