Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dlužníka zbili a okradli v autě

Když si před rokem jednadvacetiletý mladík kupoval za jednadvacet tisíc korun od bratrance své tehdejší přítelkyně osobní automobil, netušil, jaké problémy mu způsobí. V tu dobu totiž neměl dostatek peněz, proto zaplatil jen část s tím, že zbytek uhradí následně.

Ani po roce však zbylou částku neuhradil a nereagoval ani na telefonáty. „Pětatřicetiletý muž tak nechal minulý týden dlužníka vylákat k obchodnímu domu v ulici Dornych. Na parkovišti ho zfackoval a natlačil do auta, kam přisedl ještě další muž a jedna žena,“ řekla brněnská policejní mluvčí Andrea Straková.

Posádka se pak vydala na cestu směrem k Třebíči. „Při jízdě obdržel mladík ještě několik ran. Muž, kterému dlužil asi šest tisíc korun, mu vzal mobilní telefon a peněženku s doklady,“ popsala Straková.

Na křižovatce v Třebíči se dlužníkovi podařilo utéct z auta a kontaktovat projíždějící hlídku dopravních policistů. „Všichni skončili na policejní služebně k podání vysvětlení. Na základě zjištěných skutečností si případ převzali brněnští kriminalisté zabývající se objasňováním násilné trestné činnosti,“ informovala Straková.

Tři muži a jedna žena nyní čelí podezření z trestných činů loupež a omezování osobní svobody, za které jim hrozí až desetileté vězení.

Autoři

Štítky dlužník, únos, Brno, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dlužníka zbili a okradli v autě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.