Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Další dvě opilé s dětmi, babička nalezená strážníky nadýchala 4 promile

Těžko uvěřitelnou a alarmující sérii zaznamenávají v těchto týdnech a měsících brněnští strážníci. Sled objevených silně opilých osob s dětmi neskončil ani o uplynulém víkendu, ba co více, rozrostl se o další dva nepochopitelné případy.

V sobotu večer našli strážníci ve Schreberových zahrádkách bezvládnou devětatřicetiletou ženu. Ležela v parku na zádech a byla zraněná na ruce i v obličeji. Bez pomoci se nedokázala ani posadit, a tak k ní hlídka městské policie přivolala zdravotníky. V tu chvíli strážníky oslovili kolemjdoucí a přivedli jim teprve čtyřletého chlapce ve společnosti devítileté dívky. Holčička vysvětlila, že chlapec je vnukem opilé ženy a ona je chlapcova kamarádka. Strážníci tedy vyrozuměli i státní policisty a sociální pracovníky, kteří si záležitost převzali. Hlídce republikové policie žena nadýchala při zkoušce na přítomnost alkoholu 4,01 promile a skončila v nemocnici. Děti si přijel vyzvednout její partner.

Prakticky ve stejnou dobu našla hlídka po upozornění svědků v Medlánkách pětadvacetiletou ženu, která měla v kočárku dvouletou holčičku. Žena zmateně a nesouvisle odpovídala na otázky a působila silně podnapile. Strážníci přivolali státní policisty, kteří jí dechovou zkouškou naměřili 2,72 promile. Případ si proto převzali a hlídka městské policie informovala i v tomto případě sociální pracovníky a dítě si převzal přítel opilé ženy.

Tisková zpráva

Štítky opilá matka, žena, babička, děti, strážníci, městská policie, brno, schreberovy zahrádky, medlánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další dvě opilé s dětmi, babička nalezená strážníky nadýchala 4 promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.