Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bývalý člen Paroubkovy ochranky půjde do vězení na 9 let

Brněnský krajský soud dnes poslal bývalého elitního vojáka a člena ochranky expremiéra Jiřího Paroubka na devět let do vězení. Viktor Štingl chtěl podle spisu zneužívat děti, včetně nemluvňat. Přemlouval jejich matky na internetu, aby mu za úplatu poskytly své potomky. Vinu popírá. Tvrdí, že sám pátral po ženách, které jsou ochotny nabídnout k sexu své děti. Výsledky svého vyšetřování chtěl prý předat policii.

Spolu se Štinglem byla odsouzena ke třem letům vězení jednadvacetiletá žena z Brna, která bývalému vojákovi se zkušenostmi ze zahraničních misí poskytla k sexu svoji teprve šestitýdenní dcerku. Vše se odehrálo na parkovišti v osobním autě, kde žena dítě obnažila a Štingl jej líbal na přirození.  

Obžaloba uvádí, že se Štingl snažil v 16 případech přes diskusní servery na internetu, skype a také přes ICQ přesvědčit sociálně slabé ženy z celé republiky, aby mu poskytly k sexu své děti. Nabízel za to obvykle okolo 5000 korun, přičemž měl zájem o orální sex a o pohlavní styk se školačkami a školáky, ale také nemluvňaty. Žádná z těchto matek s tím nesouhlasila. 

Kromě matky, která dovolila, aby líbal její dcerku na přirození, uspěl Štingl ještě v jednom případě. Jedna z žen svolila ke společné koupeli muže s jejím dítětem. Matkám podle obžaloby voják sliboval, že děti nebudou traumatizovány, protože je opije vínem, popřípadě omámí léky a počká až usnou.

Spis dále hovoří o čtyřech případech, kdy Štingl údajně navázal kontakt na internetu se čtyřmi školáky ve věku od 11 do 14 let a opět jim za společné sexuální hrátky sliboval peníze. Ani v těchto případech neuspěl. Podle spisu Štingl navíc naváděl přes internet neznámého muže ke znásilnění desetileté dívky.

Zdroj ČTK

Štítky věznice, Jiří Paroubek, Internet, sex, Krajský soud v Brně, Brno, Skype

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý člen Paroubkovy ochranky půjde do vězení na 9 let  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.