Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladý muž má v Brně na svědomí dvanáct vloupaček. Okradl i vlastní babičku

Někteří lidé prostě patří za mříže. Jinak se ani nedá zhodnotit případ osmadvacetiletého muže z Brna. Ten měl ve městě na svědomí minimálně dvanáct vloupaček. V jednom případě dokonce okradl i vlastní babičku, která ho u sebe nechala bydlet.

Nikoho asi nepřekvapí, že byl muž v minulosti už třináctkrát trestán. Za posledcních šest měsíců se přitom násilím vloupával do různých prodejen, kaváren, cukráren či restaurací odkud bral peníze a další věci, které bylo možné nějakým způsobem zpeněžit. Kromě toho se dokonce nezdráhal okrást svoji vlastní babičku, která ho u sebe nechala na čas bydlet.

K poslednímu případu došlo koncem ledna. Muž dlažební kostkou rozbil plastovou výplň nad dveřmi baru v ulici Kotlářské a vnikl dovnitř. Odcizil dvacet láhví alkoholu, cigarety a drobné mince. Majiteli způsobil škodu přes patnáct tisíc korun. „Za trestné činy krádež a poškození cizí věci nyní muži hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky zloděj, Brno, krádež, babička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž má v Brně na svědomí dvanáct vloupaček. Okradl i vlastní babičku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.