Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Žena se schovávala před vězením. Majitele bytu zamkla v obýváku, pak vyhrožovala sebevraždou

Do vězení se ji nejspíš pořádně nechtělo. Jinak si nelze vysvětlit chování sedmapadesátileté ženy z Brna. Ta měla v prosinci nastoupit výkon trestu, ale rozhodla se spravedlnosti uniknout. Když ji policisté tento týden našli v bytě blízko centra Brna, zamkla v bytě jeho majitele, aby jim nemohl otevřít. Policisté tak za ním museli po žebříku.

Když policisté dorazili k bytu, nikdo neotevíral. Následně tedy zkontrolovali dům i z venku a hledanou ženu spatřili na balkoně. Policisté tak po žebříku vyšplhali k oknu, kde se zkontaktovali s majitelem bytu. Žena ho totiž uzamkla v obývacím pokoji, aby nešel otevřít a sama se schovala do ložnice.

Drama s nožem

Muž policistům předal klíče od bytu, aby si mohli odemknout. Když však vstoupili do pokoje, žena stála za dveřmi, u těla si držela kuchyňský nůž a křičela, že se zabije. „Nakonec na opakovanou výzvu hlídky žena nůž odhodila. Policisté ji převezli na služebnu k provedení dalších úkonů," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj PČR

Štítky vězení, žena, hledaná, zamčení, Brno, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se schovávala před vězením. Majitele bytu zamkla v obýváku, pak vyhrožovala sebevraždou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.