Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Krvácející namol opilý muž vedoucí malého syna napadl mladíky, protože mu chtěli pomoct

Velmi špatný otcovský vzor dává svému synovi šestatřicetiletý muž, který šel v noci na neděli se svým sedmiletým synem po Denisových sadech. Muž upadl na schodech a na hlavě měl krvavý šrám. Když si toho všimli dva mladí muži, zeptali se ho, jestli nepotřebuje pomoc. To muže rozlítilo natolik, že začal rvačku.

Muž prý začal nejdříve pokřikovat, ať ho nepozorují a sprostě je urážel. Potom na dvojici mladých mužů ve věku 28 a 29 let zaútočil pěstmi. Bitva trvala chvíli. Když už se zdálo, že je jí konec a mladíci odešli pryč. Znovu je doběhl a začal se opět prát.

V tu chvíli už na místo přispěchala hlídka strážníků. Začátek potyčky se totiž podařilo zachytit dohledovému centru a informace odtud ihned směřovala k nejbližší hlídce v terénu.

Ze záznamu je patrné, že dítě celou dobu postávalo opodál a nic se mu nestalo. Strážníci naměřili agresorovi závratných 2,78 promile alkoholu. „Městská policie proto chtěla vyrozumět chlapcovu matku, aby si ho vyzvedla, ta však byla podle telefonického rozhovoru také výrazně opilá. Strážníci tedy chlapce předali sociálním pracovníkům a o události vyrozuměli státní policisty," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky alkohol, agresor, otec, Denisovy sady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Krvácející namol opilý muž vedoucí malého syna napadl mladíky, protože mu chtěli pomoct  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.