Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Brněnští strážníci chytili zloděje, který se vloupal do stánku na vánočních trzích

Vynikající práci odvedli strážníci sledující kamerový systém v centru města. Dnes po páté hodině ráno brilantní postřeh. V centru města si všimli muže odpovídajícího popisu zloděje, který se v noci na včerejšek vloupal do stánku na adventních trzích.

Ulicemi ho doprovázeli dva další muži. Jejich pohyb městem tedy pracovníci dohledového centra sledovali na monitorech a naváděli jejich směrem hlídky městské policie. Dvě hlídky pak překvapily trojici v Kopečné ulici.

Podezřelého osmnáctiletého mladíka zajistily a zkontrolovaly i jeho doprovod. Jednatřicetiletý muž u sebe neměl doklady a opakovaně se vydával za někoho jiného, a tak k němu strážníci přivolali státní policii. V tu chvíli se pokusil utéct, takže proti němu strážníci společně se státním policistou použili donucovací prostředky a spoutali ho.

„Jeho chování se vysvětlilo poté, co ho policisté předvedli na svou služebnu. Ukázalo se, že na tohoto muže byl vydán příkaz k zatčení, a státní policie si proto celý případ převzala pro podezření z trestného činu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky krimi, strážníci, zloděj, vánoční trhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Brněnští strážníci chytili zloděje, který se vloupal do stánku na vánočních trzích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.