Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž doma vařil pervitin a pěstoval marihuanu. Policisté u něj našli sto sedmdesát kusů rostlin

Vyškovští policisté vytvořili třicetiletému muži nechtěný vánoční zvyk. V čase adventu si pro něj už podruhé přišli a zatkli ho za výrobu drog. Před třemi lety si muž ve vyškovském domě zřídil pěstírnu konopí. Letos svůj sortiment rozšířil o pervitin. Porušil tak podmínku a putoval rovnou do vazby.

Během domovní prohlídky našli policisté marihuanu, pervitin i chemikálie a předměty potřebné k výrobě této tvrdé drogy. Kriminalisté si odvezli více než 170 kusů usušených částí konopí a také 170 gramů již usušené marihuany. Mladý muž drogy vyráběl a pěstoval jak pro svou vlastní potřebu, tak pro své známé.

Přitom před třemi lety přímo na Vánoce ho policisté již jednou zatkli ve stejném domě. Tehdy si z domu udělal pěstírnu konopí. Jak se však ukázalo, ani podmíněný trest  jej od výroby drog neodradil, ba naopak, k marihuaně si přibral ještě pervitin.

„Kriminalisté muže obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Soud vyhověl návrhu státního zástupce a obviněný se nachází ve vazbě. Nyní mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová.

 

Autoři | Foto ilustrační, PČR | Zdroj PČR

Štítky Zátah, drogy, pervitin, marihuana, metamfetamin, droga, advent, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž doma vařil pervitin a pěstoval marihuanu. Policisté u něj našli sto sedmdesát kusů rostlin  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.