Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v Brně nastříkal přítelkyni do obličeje pepřák. Chtěl jsem si na ni jen posvítit, hájil se

Velmi neobvyklý případ násilí na ženě museli ve středu v noci řešit brněnští strážníci. U bohunické nemocnice totiž oslovili mladou ženu, která intenzivně plakala. Dívka jim sdělila, že jí přítel nastříkal slzný sprej do obličeje. Po chvíli pátrání strážníci partnera dopadli. Jeho vysvětlení je však šokovalo - na svou družku si prý chtěl jen posvítit.

Žena se údajně pohádala se svým přítelem v zahradní chatce a ten jí ve tmě údajně nastříkal do obličeje pepřový sprej. Zatímco ji strážníci uklidňovali, do zahrádkářské kolonie už spěchala další hlídka strážníků.

Muže po chvíli vypátrali, ihned se přiznal. Slzný sprej prý použil omylem. Součástí pepřového spreje je totiž i baterka, kterou prý chtěl rozsvítit, aby na přítelkyni ve tmě viděl. Místo toho údajně neobratně stiskl dávkovač. Žena připustila, že jí partner nikdy dřív neublížil.

„Hlídka přesto postoupila neobvyklý případ k projednání ve správním řízení s podezřením na přestupek proti občanskému soužití," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky Brno, Nemocnice Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně nastříkal přítelkyni do obličeje pepřák. Chtěl jsem si na ni jen posvítit, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.