Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž mlátil svoji manželku, skončil v poutech a za mřížemi

Nepříjemné chvíle s agresivním partnerem zažila o víkendu žena z Kyjova. Sedmadvacetiletý druh se totiž po návratu domů se ženou pohádal a pak spustil hotové peklo. Na jeho konci byl rozbitý nábytek, zbitá žena a noc na policejní cele.

Vše začala hádkou, po které nechtěla žena partnera pustit do bytu. Ten tedy rozbil skleněnou výplň vchodových dveří a vrhl se na ženu. Žena od něj obdržela několik facek do hlavy. Poté začal ničit vybavení bytu a opětovně ji napadal.

V jednom okamžiku se ženě podařilo přivolat pomoc a na místo okamžitě směřovala nejbližší policejní hlídka. Po příjezdu na místo a vstupu do bytu slyšeli policisté křičící ženu o pomoc a uviděli muže, jak na ní leží a snaží se ji bít. 

„Policisté agresivního muže za pomocí donucovacích prostředků zajistili, a aby zabránili další eskalaci násilí a opakování situace, eskortovali jej do policejní cely. Celý incident prošetřujeme jako přestupek proti občanskému soužití," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky Kyjov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž mlátil svoji manželku, skončil v poutech a za mřížemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.