Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Do sámošky pro trávu. Obchodník v Brně bral do zástavy občanky a prodával marihuanu

Pojem "smíšené zboží" vzal až příliš vážně třiapadesátiletý obchodník v centru Brna. Sortiment své prodejny potravin totiž rozšířil o podpultové zboží. Prodával totiž trávu, a to i za velmi malé částky. Občas se dokonce spokojil jen s občanským průkazem do zástavy.

Kriminalisty z toxi týmu zaujali spokojení zákazníci, kteří si z prodejny v centru Brna zdánlivě nic neodnášeli. V bezpečné vzdálenosti od obchodu pak uživatele zastavovali. „Všichni zastavení shodně uvedli, že si v prodejně zakoupili marihuanu," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

V provozovně pak podnikavý prodavač vydal policistům zásoby sušené rostliny, dvoje digitální váhy, nepoužité skleněnky a další pomůcky. I když se cena za jeden nákup pohybovala v řádu desetikorun, zákazníci měli i tak očividně častý problém s placením.

Policisté u obchodníka našly desítky občanských průkazů jako zástavu za nezaplacené zboží. „Povedený prodavač byl zadržen a za přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy mu hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi," uzavřel Šváb.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky Potraviny, Samoobsluha, Brno, marihuana, tráva, policie, zástava, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do sámošky pro trávu. Obchodník v Brně bral do zástavy občanky a prodával marihuanu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.