Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Neznámý muž přepadl ženu a ukradl ji kabelku, policisté prosí svědky o pomoc

Jihomoravští policisté se obrátili na veřejnost se žádostí o případné svědectví krádeže. Ve středu 1. listopadu se v Hodoníně zhruba ve čtvrt na sedm ráno vracela devětatřicetiletá žena z noční směny. Ve Skácelově ulici k ní přistoupil neznámý muž a vytrhl jí kabelku z rukou kabelku. Z místa ihned utekl a ženu tak připravil nejen o kabelku, ale i peníze, osobní doklady, platební kartu a mobilní telefon.

Policistům se s časovým odstupem již pachatele nepodařilo na místě ani v okolí  dopátrat. Přepadená žena uvedla, že pachatel by měl být muž vysoký přibližně 175cm. Byl mohutnější postavy, oblečený do tmavé bundy a světlejších kalhot. Na hlavě měl mít kšiltovku s černým kšiltem a na ní přetaženou tmavou kapuci.

„Obracíme se na veřejnost se žádostí o spolupráci. Pokud někdo z vás procházel ve středu kolem šesté hodiny ranní lokalitou kolem ulice Skácelova, popř. J. Suka a viděl muže odpovídajícího popisu, ozvěte se hodonínským policistům na telefon 974 633 470 nebo na linku 158," vyzval veřejnost policejní mluvčí Petr Zámečník.

Autoři | Zdroj PČR

Štítky kabelka, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž přepadl ženu a ukradl ji kabelku, policisté prosí svědky o pomoc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.