Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Osobák srazil cyklistu, ten utrpěl těžká zranění. Policisté hledají svědky

Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek v Hodoníně. V devatenáct hodin jel řidič Octavie za Černým mostem poblíž STK Hodonín směrem na Ratíškovice. V neosvětleném místě zřejmě přehlédl před sebou jedoucího cyklistu, kterého srazil.

Ke srážce došlo i přesto, že cyklista jel na řádně osvětleném kole a měl na sobě oblečenu reflexní vestu. Zraněný cyklista byl s těžkým zraněním odvezen do nemocnice. „Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Ublížení na zdraví z nedbalosti," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

„Podle našich informací měli v době události jet nějaká osobní vozidla směrem na Hodonín," dodal Zámečník. Policisté proto nyní hledají případné svědky, kteří místem v době události nebo krátce před ní mohli projíždět a mohli by k popisované nehodě podat svá svědectví. „Ozvat se nám můžete na telefonu 974 633 260 nebo na linku 158," uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto PČR

Štítky cyklista, Hodonín, Škoda Octavia, Ratíškovice, Černý Most, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobák srazil cyklistu, ten utrpěl těžká zranění. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.