Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dívka si šla zakouřit a zmizela, přátelé ji našli v jiné ulici zraněnou a s cizím batohem

Velmi zapeklitý případ vyšetřují v těchto dnech brněnští kriminalisté a žádají veřejnost o pomoc. Sedmadvacetiletá žena šla v polovině září se svým kamarádem a jeho známými popít do baru v centru města. Kolem páté hodiny ranní se všichni rozhodli, že už půjdou domů. Slečna si odskočila ještě před podnik zakouřit a nechala své věci u kamaráda, který čekal uvnitř.

Když se ovšem delší dobu nevracela, šli se po ni mladíci podívat na toalety i před bar. Nikde ji však nenašli a tak se pomalu vydali na cestu. V Rooseveltově ulici najednou spatřili někoho ležet na zemi. Zjistili, že se jedná o jejich kamarádku, která byla zmatená a viditelně zraněná na hlavě.

Ihned jí zavolali záchranku. Podle mladíků měla dívka na zádech batoh, který ovšem nebyl její. Ještě před příjezdem sanitky se však na místě objevila neznámá dvojice. Muž a žena, která tvrdila, že batoh je její. Následně ho otevřela a vzala si z něj peněženku, zkontrolovala obsah a nic nescházelo. Všechny věci si tedy vzala a společně s mužem odešli.

„Kriminalisté se zapeklitým případem intenzivně zabývají a velice by potřebovali výpověď právě uvedené dvojice, případně i dalších svědků události. Informace je možné sdělit přes tísňovou linku 158," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka si šla zakouřit a zmizela, přátelé ji našli v jiné ulici zraněnou a s cizím batohem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.