Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Náhodou jsem na ni upadl se staženými kalhotami a penisem venku, hájí se muž obžalovaný ze znásilnění

Velmi netradiční vysvětlení měl na obvinění ze znásilnění čtyřiapadesátiletý Jaroslav Krenauer, který u brněnského krajského soudu stojí před žalobou za napadení ani ne patnáctileté dívky. Krenauer se totiž hájí tvrzením, že celý incident byla nešťastná náhoda. Stáhl si prý kalhoty a chtěl se vymočit, při čemž upadl na dívku, která si před tím ze žádostivosti stáhla legíny. U soudu mu hrozí až deset let za mřížemi. Na případ upozornil server Novinky.cz.

Obžalobě je přitom Krenauer už dobře známý z minulosti. Trestaný byl již sedmnáckrát, z toho dvakrát za znásilnění a jednou za pokus o znásilnění.

Bylo mi blbý pít sám

Vše začala večerní popíjením s nezletilými dětmi. Přítelkyni svého nevlastního syna začal nalévat alkohol, do kterého přimíchával léky. Pak ji šel doprovodit na vlak. Cestou ji podle obžaloby napadl. „Nalehl na ni, vysvlékl jí kalhoty a kalhotky, zacpal jí rukou ústa a poté došlo k pohlavnímu styku. Hned toho ale nechal a po dívce chtěl, aby o celé věci nikomu neříkala. Dívka pak z místa utekla a bloudila po okolí, až z jednoho veřejného automatu zavolala na linku 158 a oznámila, že byla znásilněna otčímem svého nezletilého přítele,“ prohlásil v obžalobě státní zástupce.

Řekla mi, jestli ji chci. Já na to, že ne

První část příběhu Krenauer nezapíral. „Bylo mi blbý pít sám,“ vysvětlil podle Novinek svou motivaci. Ke znásilnění či jeho pokusu ale podle něj nedošlo. Události oné noci vyložil po svém. „Brečela, tak jsem jí otřel slzu a ona mi na to řekla, jestli ji chci. Já na to, že ne. Pak jsem si stoupnul, že půjdu na záchod, vytáhl jsem přirození, a když jsem se otáčel, tak jsem přes ni upadl. Ona přitom už měla stažené legíny,“ líčil situaci.

Poté mu měla dívka začít vyhrožovat, že jej udá za znásilnění. „Utekla a já ji šel hledat, ale nenašel. Před policií jsem se pak deset dní skrýval, měl jsem strach, že půjdu rovnou na vazbu, a také jsem si chtěl ještě vyzvednout dávky,“ vysvětloval obžalovaný.

Proces s Krenauerem stále pokračuje. Rozhodnutí soudu by mohlo přijít v nejbližších dnech.

Zdroj Novinky.cz

Štítky znásilnění, Krajský soud v Brně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náhodou jsem na ni upadl se staženými kalhotami a penisem venku, hájí se muž obžalovaný ze znásilnění  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.