Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sjetý muž v Brně v amoku zdemoloval celý byt. Na policisty vyrazil s nožem, ti ho složili taserem

Pořádný strach musel sousedům způsobit rozběsněný obyvatel paneláku v Komíně. V brzkých ranních hodinách totiž začal nelidsky vyvádět a demolovat byt. Přivolaná policejní hlídka dostala tušení, že se nebude jednat o jednoduchý zákrok.

V polovině září vyjížděli policisté do jednoho z bytů v městské části Brno-Komín. Hned několik telefonátů od vyděšených sousedů dávalo tušit, že tentokrát rušení nočního klidu nespraví domluva či pokuta. Na místě bylo podle policistů slyšet řev, bouchání do podlahy a nábytku.

Vzhledem k situaci policisté po zajištění prostoru a možné únikové trasy vyčkali na příjezd hlídky vyzbrojené taserem. Po otevření dveří se policistům naskytl pohled na zcela zničené zařízení bytu. Muž měl bledý obličej, zarudlé oči, plival kolem sebe a vydával neartikulovaný řev. „Bylo zjevné, že je pod vlivem návykových látek.  Devětatřicetiletý agresor podle předpokladů nedbal domluv ani řádných výzev a s nožem v ruce vyrazil proti zasahujícím policistům," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Nakonec se ho podařilo zpacifikovat právě za použití taseru a dalších donucovacích prostředků. „Plné ruce práce s ním měli čtyři policisté. Do nemocnice putoval pod jejich dohledem. Ze svého protiprávního jednání se bude pachatel zodpovídat ve správním řízení," uzavřel Šváb.

 

Autoři | Foto ilustrační foto, Liberecká Drbna

Štítky Brno, Brno-Komín, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sjetý muž v Brně v amoku zdemoloval celý byt. Na policisty vyrazil s nožem, ti ho složili taserem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.