Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté prosí o pomoc veřejnost. Neznají totožnost oběšeného muže

V listopadu 2012 byl v lesním porostu u Rychtářova nalezen oběšený muž. Neměl u sebe žádné doklady ani písemnost, která by vedla k jeho identifikaci. Vyškovským kriminalistům se přes usilovnou snahu dosud nepodařilo zjistit mužovu totožnost. Nicméně se jim podařilo počítačově vytvořit pravděpodobnou podobu mrtvého muže.

„K popisu muže víme, že mu bylo 50- 60 let, byl asi 190 cm vysoký. Vážil něco kolem 90 kg. Jeho horní čelist byla bez zubů, dole měl na pravé straně jen prvních pět zubů, vlevo jen první čtyři. Z vnitřní strany levého stehna měl asi třiceti centimetrovou jizvu," popsala muže policejní mluvčí Alice Musilová.

 Oblečen byl do bundy s maskáčovým vzorem s kapucí, jejíž vnitřní stranu tvořil fleece zelené barvy. Měl na sobě modré rifle zn. DTG s černými nápisy LUPOLM 1020 LAMTYUAND´MY. Pod kalhotami šedé silonové tepláky s oranžovým pruhem na boku nohavic (tzv.lampasem). Pod bundou měl do pasu sahající svetr šedé barvy, který byl  na ramenou opatřen červeno-černo-bílými pruhy, a černé triko. Na nohou měl hnědé ponožky a černé kožené kotníčkové boty se šněrováním.

„Pokud byste mohli přispět jakoukoli informaci ke ztotožnění tohoto muže, volejte linku 158," dodala mluvčí.

Zdroj PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté prosí o pomoc veřejnost. Neznají totožnost oběšeného muže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.