Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý syn se pohádal s matkou, pak ji udeřil do hlavy. Policisté ho na deset dní vykázali z domu

Případy domácího násilí musí bohužel často řešit i jihomoravští policisté. Posledním případem je napadení matky synem, když ji po hádce udeřil pěstí do obličeje. Napadená žena naštěstí zavolala policisty, kteří už si s opilým agresorem poradili.

V sobotu v podvečerních hodinách zasahovali policisté ve Veselí nad Moravou při fyzickém napadení ženy ze strany jejího syna. Devětadvacetiletý syn v opilosti nejprve hlasitě křičel na svoji matku. Poté ji pěstí udeřil do obličeje a způsobil jí podlitinu. Napadená žena na místo přivolala policisty, kteří následně opilého a i v přítomnosti policejní hlídky agresivního muže zajistili a eskortovali na služebnu a následně do policejní cely. Při dechové zkoušce nadýchal 2 promile alkoholu.

„Při následném prověřování události v rodině policisté došli k závěru, že incident vykazuje znaky domácího násilí a rozhodli se násilníka na dobu deseti dnů vykázat ze společného obydlí. Po tu dobu se nesmí do bydliště vrátit, ani domácí osoby kontaktovat," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Zdroj PČR

Štítky Veselí nad Moravou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý syn se pohádal s matkou, pak ji udeřil do hlavy. Policisté ho na deset dní vykázali z domu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.