Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič v osobáku nejdříve vybržďoval kamion. Pak zastavil a začal do něj mlátit kladivem

Nejdříve kamión vybržďoval, potom na něm způsobil škodu za skoro třicet tisíc korun. Téměř půl roku si dvaatřicetiletý řidič osobního automobilu Mercedes myslel, že jeho počínání na silnici poblíž Rajhradu ujde trestu.

Mladému řidiči se na silnici spojující Brno s Pohořelicemi nelíbil manévr šoféra náklaďáku Scania. Kamión předjel a následně začal vybržďovat. Když čtyřiapadesátiletý šofér náklaďáku zastavil, došlo mezi řidiči nejdříve k verbálnímu konfliktu.

Potom muž z osobního automobilu vytáhl z kufru kladivo a na kamiónu poničil čelní sklo a zpětné zrcátko. Oprava poškozených součástí stála skoro třicet tisíc korun.

Podle registrační značky se podařilo řidiče osobáku poměrně rychle vypátrat. Jenže pachatel se k incidentu odmítal přihlásit, natož se k němu vyjádřit. „Až rekognice případu přiměla agresivního muže, který je policistům pro své podobné výpady známý, k tomu, aby se přiznal. Nyní je stíhaný pro poškození cizí věci," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR

Štítky Mercedes-Benz, Rajhrad, Brno, Pohořelice, Scania

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v osobáku nejdříve vybržďoval kamion. Pak zastavil a začal do něj mlátit kladivem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.