Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Odsouzená žena ze Znojemska se vězení vyhýbala patnáct let

V ulicích Znojma policisté dopadli odsouzenou osmačtyřicetiletou ženu ze Znojemska, ve vězení měla být za majetkovou trestnou činnost už před 15 lety. Na policejním webu to dnes uvedla mluvčí Lenka Drahokoupilová. V poslední době jde o druhý podobný případ, na začátku srpna policisté na Znojemsku dopadli ženu, která se vězení vyhýbala přes deset let.

Ženu, kterou policisté dopadli nyní ve Znojmě, si ve vězeňské cele už odpykává trest za trestnou činnost z devadesátých let. Příkaz k dodání do vězení na tehdy třiatřicetiletou ženu vydal Okresní soud Znojmo v květnu 2002. Do vězení ale nenastoupila a do dnešních dní se tomu vyhýbala. „Podařilo se nám získat informace, díky nimž jsme ji úspěšně vypátrali. Pobyt na svobodě jsme jí ukončili v ulicích Znojma," uvedla mluvčí.

Od roku 2003 čelila trestnímu stíhání tehdy dvaačtyřicetiletá žena s trvalým bydlištěm na Blanensku. Okresní soud Znojmo ji za loupeže, krádeže a porušování domovní svobody, které tenkrát na Znojemsku spáchala, odsoudil do vězení. Výzvu k nástupu si v roce 2006 sice osobně převzala, do vězení ale nenastoupila. Celostátně hledanou šestapadesátiletou ženu policisté o prázdninách vypátrali v jedné z obcí na Znojemsku. Také ona skončila ve vězeňské cele.
 

Zdroj ČTK

Štítky věznice, okres Znojmo, Znojmo, okres Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odsouzená žena ze Znojemska se vězení vyhýbala patnáct let  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.