Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tento mladík ukradl z bankomatu třináct tisíc, navíc se pokusil o výběr z cizí karty. Neznáte ho?

Případ jako z filmové detektivky řeší brněnští policisté. V hlavní roli v něm hraje zapomnětlivost, krádež a zatím nevyřešená záhada.

Brněnští policisté od konce dubna vyšetřují zapeklitý případ krádeže peněz z bankomatu v ulici Horově. Kolem půl sedmé večer přišel k bankomatu pětadvacetiletý muž a vybral si částku třináct tisíc korun. Bankovní kartu si následně vzal, ovšem peníze zapomněl odebrat a z místa odešel.

Přibližně po dvou minutách k bankomatu přišel neznámý mladík a spatřil zapomenuté peníze. Bankovky vytáhl, pokusil se ještě o výběr a odešel, přičemž sám zapomněl na místě platební kartu. „Policistům se podařilo zjistit majitele uvedené karty, nicméně v žádném případě se nejedná o mladíka zachyceného na videozáznamu z bezpečnostní kamery," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková. Pravý majitel totiž tvrdí, že platební kartu má u sebe a nikdy ji neztratil. Mladíka, který se s ní pokoušel o výběr, prý nikdy neviděl.

Policisté se proto obrací na veřejnosti s žádostí o pomoc při pátrání po mladém muži. „Jakékoliv informace k mladíkovi na fotografiích můžete sdělit policistům přes tísňovou linku 158," uzavřela Cejnková.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky bankomat, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento mladík ukradl z bankomatu třináct tisíc, navíc se pokusil o výběr z cizí karty. Neznáte ho?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.