Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena si šla zaběhat na cyklostezku a přepadl ji neznámý muž. Policie prosí místní o pomoc

Kyjovští policisté prošetřují incident, který se odehrál v pátek 7. července 2017 kolem 20:00 hodin na cyklostezce Kyjov – Mutěnice. Dvaadvacetiletou ženu tam bezdůvodně napadl neznámý cyklista, který následně z místa ujel.

Incident se stal nedaleko křížení cyklostezky se silnicí Mistřín – Dubňany blíže směrem ke Svatobořicícm. Neznámý muž při jízdě na jízdním kole seskočil a následně povalil na zem běžící ženu.

Když začala volat o pomoc, tak ji pustil, nasedl na kolo a odjel směrem na Dubňany. „Mělo by se jednat o muže zanedbaného zevnějšku připomínajícího bezdomovce. Na sobě měl světlou košili, béžové tříčtvrteční plátěné kalhoty, kšiltovku a na očích brýle. Měl hodně hubenou postavu a světlé vlasy," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Napadená žena uvedla, že jej v minulosti již na této cyklostezce opakovaně potkala. Policisté po neznámém muži  stále pátrají. „Jakékoliv poznatky o tomto muži a o jeho výskytu můžete sdělit kyjovským policistům na telefonu 974 633 500 nebo na lince 158," vyzval mluvčí.

Zdroj PČR

Štítky cyklostezka, Kyjov, Mutěnice, Dubňany, Mistřín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena si šla zaběhat na cyklostezku a přepadl ji neznámý muž. Policie prosí místní o pomoc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.