Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dva mladí opilci za volantem. Jeden nadýchal téměř tři promile, druhý rovné dvě

Velmi nezodpovědně se zachovali dva mladí řidiči ve stejný den na Vyškovsku. Třiadvacetiletý a jedenadvacetiletý mladík sedli do aut řádně přiopití. Naštěstí jejich jízdu nezakončila nehoda, ale policejní hlídka.

Vypátrat osobní automobil Peugeot, který se podle oznamovatele podezřele pohyboval v neděli po poledni v centru Vyškova, nebylo pro policejní hlídku velkým problémem. Kličkující vozidlo zastavili policisté v Havlíčkově ulici. Jejich podezření se záhy potvrdilo. „U třiadvacetiletého řidiče dechovou zkouškou zjistili 2,70 promile alkoholu v dechu," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ve stejný den, krátce po půlnoci, kontrolovali vyškovští policisté osobní automobil Škoda Fabia. I jeho jedenadvacetiletý řidič se před jízdou řádně posilnil alkoholem. „Odborným měření policisté zjistili téměř dvě promile v jeho dechu," doplnil Malášek. Oběma šoférům policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali jim další jízdu. Dále musí opilí šoféři počítat s bodovým ohodnocením jejich prohřešku, tučnou pokutou a zákazem řízení.

Zdroj PČR

Štítky okres Vyškov, Peugeot, Vyškov, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva mladí opilci za volantem. Jeden nadýchal téměř tři promile, druhý rovné dvě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.