Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Gang tří mladíků přepadával lidi na hlavním nádraží a v Denisových sadech, nyní sedí ve vazbě

Brněnští kriminalisté z 1. oddělení v těchto dnech dopadli trojici mladíků ve věku 16, 19 a 20 let, kteří jsou podezřelí z několika loupežných přepadení. Za uplynulý měsíc mají na svědomí nejméně čtyři případy. Své oběti napadli a okradli dvakrát u Denisových sadů a v prostorách vlakového nádraží.

Koncem května například trojice oslovila sedmnáctiletého mladíka, který seděl na lavičce s kamarádkou  na vyhlídkové terase pod Petrovem. Po chvíli se dvojice zvedla a chtěla raději z místa  odejít. V tom však útočníci mladíka chytili, fyzicky napadli, sebrali mu peněženku se třemi stovkami a utekli. 

Poslední případ se odehrál začátkem června, kdy si dva z podezřelých vytipovali sedmnáctiletého mladíka v čekárně na nádraží. Nejprve na něj slovně zaútočili, poté po něm chtěli, aby se na mobilním telefonu podíval kolik je hodin. Poškozený se zvedl a chtěl odejít. Výtečníci mu vyhrožovali, že ho zbijí. Následně mu z batohu sebrali power banku a zmizeli.

„Všichni tři podezřelí se v minulosti již obdobného jednání dopustili. Nyní jsou stíhaní za loupež a na soud, který rozhodne o výši jejich trestu, si počkají za mřížemi ve vazební věznici," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky Brněnský Petrov, sad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gang tří mladíků přepadával lidi na hlavním nádraží a v Denisových sadech, nyní sedí ve vazbě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.