Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Útočí na mě Rusové, stěžoval si opilý mladík s nožem v ruce kamarádovi. Ten raději v trenkách utekl za policií

Situací jako z absurdního dramatu se ve středu před čtvrtou hodinou ráno zabývali brněnští strážníci. Na služebnu v Medlánecké ulici přišel opilý mladík oblečený pouze v růžových boxerkách. Se svým kamarádem prý dlouho popíjel, a potom usnul v jeho bytě. Mladík se však kolem třetí hodiny ráno probudil a nesmírně se vylekal. Uviděl prý svého kamaráda, jak drží v ruce nože a zmateně mluví o tom, že ho napadají Rusové.

Jednadvacetiletý muž se scény tak polekal, že bosky a ve spodním prádle vyběhl na ulici a všechny osobní věci nechal u kamaráda. Když strážníci zamířili k bytu, otevřel jim stále ještě podnapilý, rovněž jednadvacetiletý muž.

Hlídce vysvětlil, že to přehnal s pitím, a omluvil se, že přišel otevřít v bílé obuvi, protože bílá barva není pro aktuální denní dobu vhodná.

„Oba muži už měli evidentně nejhorší stav za sebou, postupně střízlivěli a dokázali se o sebe postarat. Mladík v bílých botách navíc věnoval kamarádovi 500 korun na taxík, aby mohl odjet a přespat v klidu svého domova. Strážníci tedy naznali, že převoz na záchytku ani jiné kroky nebudou nutné," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočí na mě Rusové, stěžoval si opilý mladík s nožem v ruce kamarádovi. Ten raději v trenkách utekl za policií  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.