Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilá řidička v pokročilém stádiu těhotenství nabourala do cedule, nadýchala jeden a půl promile

Obrovskou míru nezodpovědnosti vůči sobě, ostatním řidičům a především pak vůči dítěti, které v sobě nosí, projevila v pátek večer třicetiletá řidička z Hodonína. S autem totiž nabourala do reklamní cedule. A jak policisté záhy zjistili, byla silně pod vlivem alkoholu.

V pátek večer jela třicetiletá řidička v pokročilém stádiu těhotenství s osobním vozidlem Opel z Hodonína směrem na Rohatec. Při projíždění mírné levotočivé zatáčky před Rohatcem se zalekla zvěře, která jí měla přeběhnout přes vozovku.

Žena strhla řízení vpravo mimo silnici, kde narazila do reklamní tabule. Krátce po havárii místem projížděla hlídka hodonínských policistů, která těhotné řidičce poskytla první pomoc a následně s ní policisté provedli dechovou zkoušku. Ta, k překvapení zasahujících policistů, vykázala hodnotu 1,5‰ alkoholu.

„Řidička byla poté odvezena s lehkým zraněním sanitkou na vyšetření do nemocnice. Policisté ve věci zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky a opilé řidičce zadrželi řidičský průkaz," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Zdroj: PČR

Štítky Hodonín, Opel, Rohatec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička v pokročilém stádiu těhotenství nabourala do cedule, nadýchala jeden a půl promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.