Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Rozešla se s ním přítelkyně, vybil si vztek na autech před Janáčkovým divadlem

Dvaadvacetiletý mladík si vybral velmi špatný způsob, jak ventilovat svůj vztek z rozchodu s přítelkyní. Za své životní trable se rozhodl potrestat auta stojící před Janáčkovým divadlem.


Kamery městské policie zaznamenaly včera brzy ráno ničení zaparkovaných aut v Rooseveltově ulici. Pracovníci v dohledovém centru viděli, jak dvaadvacetiletý mladík přišel k audi odstavenému naproti Janáčkovu divadlu a kroutil zrcátkem, dokud ho kompletně neoddělil od elektroinstalace.

Potom zrcátko naštvaně zahodil přes další zaparkované auto. Když strážníci přibližně po dvou minutách přijeli na místo, kolem se povalovaly úlomky z několika zpětných zrcátek a na jednom autě byl v prostoru pod zrcátky po obou stranách poškrábaný lak.

Mezi rozbitými auty byl i land rover v pořizovací hodnotě přes milion korun. „Způsobená škoda přesáhla pět tisíc korun a mladíka strážníci hned po dopadení předali státním policistům jako důvodně podezřelého z trestného činu. Hlídce řekl, že si na vozidlech vybíjel vztek po rozchodu s přítelkyní, a potvrdil, že žádné z rozbitých aut není jeho," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky Janáčkovo divadlo, Audi, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Rozešla se s ním přítelkyně, vybil si vztek na autech před Janáčkovým divadlem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.