Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cizinec napadl dělníky sekáčkem na led, jednomu z nich ho zabodl do předloktí

Brněnští strážníci zasahovali ve středu v dopoledních hodinách u dramatického incidentu, který se podle svědků odehrál v Židenicích na chodbě bytového dobu. Během rekonstrukce tam prý na dva muže bezdůvodně zaútočil čtyřiačtyřicetiletý dělník.

Cizinec údajně nejdřív nečekaně a zezadu kopl šestadvacetiletého muže takovou silou, až proletěl vstupem do bytu přes upevněnou igelitovou plachtu. Potom agresivní muž na okamžik odběhl a když se vrátil, držel v ruce úzký, špičatý sekáček na led.

Že nástroj nemá pouze jako výhružku zjistili dělníci záhy. Na oba totiž cizinec zaútočil. Zatímco jednomu z nich se podařilo útok odvrátit, druhého údajně dělník sekl do předloktí a utekl. Přivolaní strážníci přivolali zraněnému záchrannou službu a podezřelého muže dopadli.

„Muž jim svoje chování nemohl vysvětlit, protože neuměl česky a domluva s ním nebyla možná ani v jiném světovém jazyce. Hlídka ho předala státní policii jako důvodně podezřelého z trestného činu," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Zdroj: MP Brno

Štítky dělník, Židenice, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec napadl dělníky sekáčkem na led, jednomu z nich ho zabodl do předloktí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.