Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Stop nepořádku! Senior vzal štětec a barvu a vyrazil do boje proti odpadkům

Velmi svérázný, leč odhodlaný způsob boje s nepořádkem na sídlišti zvolil třiašedesátiletý senior. Očividně už měl plné zuby nesprávného třídění či umístění odpadků. Vzal proto kyblík s barvou, štětec a potencionální "bordeláře" nápisy upozornil, že na svém sídlišti jejich chování trpět nebude.

Muže, který chtěl vzít pořádek do svých rukou, ale sám se stal podezřelým z trestného činu, kontaktovali včera po poledni strážníci v Židenicích. Po telefonátu rozhořčené kolemjdoucí vyjeli na sídliště, kde třiašedesátiletý muž chodil s kbelíkem červené barvy v ruce a štětcem po parkovišti.

Podle svědkyně pomaloval zídky u boxů, ve kterých jsou postavené kontejnery na odpad. Rudé nápisy s obsahem jako „Stop nepořádku“ nebo „Neodkládej nic vedle koše“ nebylo možné přehlédnout a k jejich autorství se muž přiznal. Navíc při rozhovoru s hlídkou podotkl, že ho až na kolemjdoucí ženu všichni pochválili.

Svědkyně naopak upozornila, že správci okolních nemovitostí byli čerstvými výtvory poměrně překvapení. „Vzhledem k tomu, že pomalování cizího majetku je trestným činem, přivolali strážníci k případu státní policisty. Ti si případ s tímto podezřením převzali k prošetření," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky odpad, štětec, sídliště, Židenice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stop nepořádku! Senior vzal štětec a barvu a vyrazil do boje proti odpadkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.