Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík v Brně oderval všem autům v ulici pražské poznávací značky. Nesnáším Pražáky, hájil se

"Pražáci do Brna nepatří!" řekl si nejspíš teprve osmnáctiletý mladík, který se v neděli o půl třetí ráno rozhodl pomstít všem lidem s pražskou poznávací značkou v Koniklecově ulici. K jeho neštěstí se o jeho zhmotněné nenávisti doslechli také policisté.

Opravdu zvláštní zábavu si našla skupinka náctiletých v neděli kolem půl třetí ráno. „Policisté přes tísňovou linku přijali oznámení od svědka, který z okna viděl, jak na parkovišti v ulici Koniklecově mládež odtrhává registrační značky z vozidel,“ uvedla na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková.

Když na místo dorazila policejní hlídka, našla šest chlapců ve věku od šestnácti do dvaceti let a čtrnáctiletou slečnu dopátrali. „Jak vyšlo záhy najevo, jednání měl na svědomí jen jeden z výtečníků.  Osmnáctiletý mladík prý nemá v oblibě obyvatele Prahy a tak se vyřádil na několika automobilech s pražskou registrační značkou," zdůvodnila mluvčí. Buď značky z auta odtrhl a zahodil anebo alespoň zdeformoval. Sám se pak ke všemu přiznal. „Za přestupek proti majetku mu nyní hrozí pokuta," uzavřela Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky Brno, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík v Brně oderval všem autům v ulici pražské poznávací značky. Nesnáším Pražáky, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.