Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie bude v terénu opět pátrat po zmizelé matce dvou dětí, její manžel spáchal sebevraždu

Desítky policistů budou v pondělí v terénu opět pátrat po pohřešované dvaačtyřicetileté Pavle Zálešákové z Nechvalína na Hodonínsku. Žena zmizela na konci března, kriminalisté nevylučují, že se mohla stát obětí trestného činu. Její manžel krátce po jejím zmizení spáchal sebevraždu.

Lidé ženu naposledy viděli v pátek 24. března v místě jejího bydliště. Policie už dříve uvedla, že žena doma nechala své dvě děti a bez jakýchkoliv náznaků nebo indicií o svém odchodu zmizela. Zanechala jen vzkaz, že odchází.

„Proběhlo už několik pátracích akcí, ale bez výsledku," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.  Policisté už dříve nasadili psovody, jezdce na koních, po ženě několikrát pátral i vrtulník, zapojili se i hasiči. Policie podle Zámečníka nemá ani žádný poznatek o tom, že by se žena mohla někde ukrývat. „Ale nemůžeme to vyloučit, dokud je pátrání aktivní a dokud ji nenajdeme. Není už ale příliš pravděpodobné, že by byla někde živá a že by se ani svým dětem neozvala. Takže se to spíš kloní na tu druhou stranu," řekl Zámečník.

Manžel ženy dva dny po jejím zmizení spáchal sebevraždu, vstoupil do kolejiště pod projíždějící vlak. O děti se podle posledních informací starají rodinní příslušníci.

Pohřešovaná žena je asi 165 centimetrů vysoká, střední postavy, má plavé vlnité vlasy. Jakékoliv informace o pohybu či pobytu ženy policie přivítá na tísňové telefonní lince 158.

Zdroj: ČTK, PČR

Štítky sebevražda, policie, okres Hodonín, Nechvalín, manželé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie bude v terénu opět pátrat po zmizelé matce dvou dětí, její manžel spáchal sebevraždu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.