Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté stále pátrají po muži z Hodonínska, pracují už i s verzí sebevraždy

Policisté už týden pátrají po pohřešovaném jednatřicetiletém Jaroslavu Kosovi z Dubňan na Hodonínsku, odjel z domu na bicyklu a nepodává o sobě žádné zprávy. Policie dosud žádné poznatky od veřejnosti nezískala, pracuje se i s verzí sebevraždy.

Muže příbuzní naposledy viděli v neděli 23. dubna v odpoledních hodinách. „Při odchodu měl na sobě černou koženou bundu, maskáčové kalhoty a vyšší zimní boty šedé barvy," uvedla dříve policejní mluvčí Kamila Haraštová v tiskové zprávě.

Podle policie si muž odchodem mohl řešit své problémy, může někde pobývat a záměrně se neozývat. Vyloučená podle mluvčí není ani sebevražda.

K popisu jízdního kola lze policie uvedla, že má červenou barvu, je vybaveno povinnou výbavou, vzadu je umístěný nosič a na rámové trubce je upevněna červená látková kapsa.

Muž je 180 až 185 centimetrů vysoký, střední postavy, černých vlasů. Policisté informaci k pohřešovanému muži uvítají na tísňové lince 158.

Zdroj: ČTK, PČR

Štítky sebevražda, okres Hodonín, policie, Jaroslav Kos, Dubňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále pátrají po muži z Hodonínska, pracují už i s verzí sebevraždy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.