Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilí mladíci se rozhodli vyřádit na autě městské policie

Při dlouhém nedělním popíjení v garáži se asi dva mladíci ve Šlapanicích rozpomněli na staré lidové zvyky. Filipojakubská noc přece sice také patří vápenným nápisům po obci, jenže alkoholem notně posilnění mladíci si za svůj objekt vybrali vozidlo tamních strážníků. Svoji kriminální čarojízdu pak jeden z nich zakončil opravdu groteskně - ještě opilý v oblečení od barvy se šel na svoje dílo druhý den podívat právě ve chvíli, kdy případ vyšetřovala policie.

Když se mladíci v neděli večer propili do té správné nálady, vyrazili do akce a osobní automobil šlapanických strážníků postříkali hanlivými nápisy.

Druhý den dopoledne případ vyšetřovali a dokumentovali státní policisté. V tu chvíli se na místě objevil zjevně opilý muž, který měl oděv nápadně postříkaný stejnou barvou. Stačilo několik dotazů a mladík, který nedokázal potlačit svou zvědavost, přiznal, že čmáranice na policejním autě jsou jeho dílem.

Při výpovědi hovořil o komplicovi, jeho totožnost ale policistům neprozradil. Na nich je teď, aby druhého ze svérázných sprejerů vypátrali. „Oba pak budou muset počítat se stíháním za poškození cizí věci. Strážníci hlásí škodu za nejméně sto tisíc korun," uzavřel na policejním webu mluvčí Bohumil Malášek.

Zdroj: PČR

Štítky Šlapanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilí mladíci se rozhodli vyřádit na autě městské policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.