Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Policie dál pátrá po matce dvou dětí, manžel spáchal sebevraždu

Policie stále pátrá po pohřešované dvaačtyřicetileté Pavle Zálešákové z Hodonínska, která z domu odešla v pátek a doma nechala dvě děti. Její manžel spáchal o dva dny později sebevraždu.

Lidé ženu naposledy viděli v pátek 24. března v místě jejího bydliště v malé obci u Kyjova. „Doma nechala své dvě děti a bez jakýchkoliv náznaků nebo indicií o svém odchodu zmizela. Doma jen zanechala vzkaz, že odchází. Důvod odchodu a místo, kde se může zdržovat, není znám," uvedl policejní mluvčí Zámečník.

Některá média ve středu uvedla, že manžel ženy v neděli spáchal sebevraždu. Mluvčí Zámečník potvrdil, že „manžel pohřešované ženy skutečně v neděli večer spáchal sebevraždu tím, že vstoupil do kolejiště pod projíždějící vlak." Doplnil, že o děti se starají rodinní příslušníci. Ve středu v obci i v jejím okolí po ženě pátraly desítky policistů, do akce byl nasazen i vrtulník.

Akce nepřinesla žádný kladný poznatek o pohybu či výskytu hledané ženy. Na dnešek není takto rozsáhlá akce plánována, provádíme technické šetření. Dokumentujeme všechny poznatky, které jsme získali a vyhodnocujeme je," uvedl policejní mluvčí. Policie bude analyzovat poznatky z výpovědí místních obyvatel. Přímo v bydlišti ženy se podle Zámečníka uskutečnila i domovní prohlídka, ani ta ale nepřinesla nic nového.

Pohřešovaná žena je asi 165 centimetrů vysoká, střední postavy, má plavé vlnité vlasy. Informace o jejím pohybu či pobytu policie přijme na tísňové telefonní lince 158.

Zdroj: PČR

Štítky sebevražda, policie, manželé, okres Hodonín, Kyjov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie dál pátrá po matce dvou dětí, manžel spáchal sebevraždu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.