Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž vyhrožoval uložením bomby, policisté ho vyprátrali

Pro jednoho možná povrchní zábava, pro velkou skupinu lidí strach, chaos a nepříjemné narušení běžného života. Po případu z brněnské Olympie se našel další člověk, který vyhrožoval uložením bomby. V pátek zavolal ve Znojmě muž policistům a ohlásil bombu v místní prodejně. Dlouho ale naštěstí kriminalistům neunikal.

„V odpoledních hodinách jsme přijali oznámení o údajném uložení bomby v prodejdně obchodního řetězce ve Znojmě. Z veřejného telefonního automatu toto sděloval neznámý muž," uvedla na policejním webu mluvčí Štěpánka Komárová.

Na místo ihned vyjeli policisté i strážníci městské policie a z prodejny evakuovali více než sto osob. Na místo vyslali také policejního psa na vyhledávání výbušnin. Ten prodejnu i blízké okolí prohledal. Nebyl nalezen žádný podezřelý předmět.

Na základě vyhodnocení záznamu kamerového systému policisté následně našli muže, který se v době oznámení pohyboval v blízkosti telefonního automatu. „Dvaapadesátiletý muž se policistům k činu doznal," uzavřela Komárová.

Zdroj: PČR

Štítky bomba, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyhrožoval uložením bomby, policisté ho vyprátrali  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.