Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Taxikář srazil u Ronda mladou ženu, policie hledá svědky

Brněnští policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají případné svědky dopravní nehody ze 17. prosince loňského roku. Taxikář při ni na přechodu pro chodce srazil devětadvacetiletou ženu, ta utrpěla těžké zranění.

 

Ke střetu taxíku Chrysler Cruiser s chodkyní došlo 17. prosince 2016 krátce před třetí hodinou ranní. Na křižovatce ulic Poříčí a Nové Sady u zimního stadionu přecházela mladá žena silnici na vyznačeném přechodu pro chodce, když ji srazil řidič taxislužby. Událost oznámila ihned náhodná svědkyně. 

Řidič se podrobil dechové zkoušce s negativním výsledkem, chodkyně zato nadýchala přes jedno promile alkoholu. Mladá žena utrpěla těžké zranění dolní končetiny, se kterým byla hospitalizována.

"Kriminalisté žádají další případné svědky havárie, aby poskytli informace na tel. čísle 974 625 883, případně využili tísňovou linku 158," vyzvala na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj: PČR

Martin Šeda

Štítky Ronda, Chrysler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taxikář srazil u Ronda mladou ženu, policie hledá svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.